uterum bygglov
uterum bygglov

Fråga från Johan

Hej På Er,
Vi är intresserade av att få en offert på bygglovsritningar och eventuellt även konstruktionsritningar för ett uterum. Vårat hus är relativt nybyggt så befintliga fasadritningar finns i PDF-format. Vi har skissat på ett koncept, bifogar detta.
Hur mycket skulle detta kosta för bygglovsritningar respektive konstruktionsritningar, och när skulle det kunna vara klart?
Med vänlig hälsning
Mvh Johan

Svar från Roman

Hej Johan

Jag kan se på dina ritningar att ditt uterum är från Willab Garden som du önskar modifiera i utförandet. Finns det fler ritningar (t.ex. lastplanen) på uterummet. Vi behöver lastplanen för att kunna ta fram grundritningen. Vi har annars möjlighet att ”säkra” grunden genom att dimensionera grunden lite extra men vi kan ofta spara pengar åt våra kunder när vi lägger vår erfarenhet på projektet. Dvs vi kan ofta dimensionera mängden armering som behövs vid eventuella förstärkningar istället för att göra plattan urstark över hela ytan.

Vi hörs på mail 🙂

mvh
Roman

Vi söker konstruktörer!

Vi är alltid intresserade av seniora konstruktörer. Hos oss får du en utmanande roll med helhetsansvar över projekt. Vill du göra en spontantansökan? Gör det nedan så hörs vi!