Fråga från Daniel

Hej
Jag har drivit igenom ett bygglov samt byggt färdigt huset. Tyvärr är det så att bolaget som hjälpte mig med bygglovs och konstruktionsritningar har gått i konkurs…. Jag har gjort lite förändringar längs med vägen såsom extra fönster samt ändrat placering på vissa fönster och ändrat planlösning på plan 2. Jag har skissat på min befintliga ritningar så som det ser ut i verkligheten men jag behöver hjälp av ett proffs att göra ritningen på ett fackmannamässigt sett. Vore väldigt tacksam om det är något du eller någon kollega hade kunnat hjälpa mig med.
Tacksam för svar
Mvh Daniel

Svar från Roman

Hej Daniel

Vi kan givetvis hjälpa till. Jag ringer dig 🙂

mvh
Roman

Vi söker konstruktörer!

Vi är alltid intresserade av seniora konstruktörer. Hos oss får du en utmanande roll med helhetsansvar över projekt. Vill du göra en spontantansökan? Gör det nedan så hörs vi!